1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

α)Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Πληρωμή μέσω Πιστωτικής-Χρεωστικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Για τις αγορές με την πιστωτική-χρεωστική  σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής-χρεωστικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική-χρεωστική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική-χρεωστική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική-χρεωστική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική-χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας.

 

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο (αντικαταβολή):Πληρώστε τον οδηγό της επιλεγμένης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές με courier και όχι για αποστολές με μεταφορική εταιρεία. 

 

γ) Πληρωμή της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τράπεζα: Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Κατάθεση σε τράπεζα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει σε ισχύ στο κατάστημα για 3 μέρες εκτός αν ενημερωθούμε διαφορετικά επ’ αυτού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :      


(Δικαιουχος:ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR7201716660006666139935292

Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ : GR710110766000007660358417 

Τράπεζα ALPHA : GR1401405710571002320001768

Τράπεζα EUROBANK : GR9102607380000050201031408

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@armylook.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. Σε διαφορετική περίπτωση το τμήμα λογιστηρίου θα ενημερώσει το τμήμα παραγγελιών όταν εμφανιστεί η κατάθεσή σας στο σύστημα για την δρομολόγηση της παραγγελίας.

 δ) Οι τιμές ισχύουν μόνο για τις αγορές από το  eshop, στο φυσικό κατάστημα ισχύει διαφορετικός τιμοκατάλογος.

 

2. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης: Για τις ημέρες και ώρες  παράδοσης ισχύουν οι μέρες και ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας και Εταιρεία ς Ταχυμεταφορών (courier). 

Παραλαβή προϊόντων: 

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή, και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στην αποθήκη του καταστήματος, το armylook.gr αποστέλλει την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα.

           Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε αυτή τη περίπτωση το Armylook.gr συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε αυτές παραδίδει την επόμενη εργάσιμη τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στο τελικό καταναλωτή.

           Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία ή courier της προτίμησης σας με την οποία το Armylook.gr δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας.

•           Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα ισχύουν οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος εφόσον η παραγγελία πραγματοποιήθηκε στο eshop.

 

Έξοδα Αποστολής/ Δωρεάν παράδοση

1. Μεταφορικά: 2,5€ + ΦΠΑ

2. Αντικαταβολή: 2,5€ + ΦΠΑ

3. 90€+ ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή

4. 150€+ ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά και Αντικαταβολή


Δωρεάν Αποστολή

Για όλες τις παραγγελίες πάνω απο 150 €.

Επιστροφές

Δεχόμαστε επιστροφές έως κι 14 ημέρες απο την παραλαβή της παραγγελίας.

Δωρεάν Αντικαταβολή

Για όλες τις παραγγελίες πάνω απο 90 € .