Επιστροφές και ακυρώσεις

1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς κόστος και χωρίς να χρειαστεί να μας πείτε τον λόγο για αυτό τα οποία επιθυμείτε να επιστραφούν τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε μόνο απευθείας κόστος επιστροφής προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να αποσφραγιστεί ή να παραβιαστεί τη συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο. Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση:

Επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να έχει αποσφραγιστεί ή παραβιαστεί η συσκευασία τους .

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας κοινοποιήσετε by email at info @ armylook.gr on" αίτημα επιστροφής παραγγελίας «αναφέροντας ημερομηνία / αριθμό παραστατικού αγοράς καθώς και υο λόγος της επιστροφής εντός της ανωτέρω προθεσμία. Εφόσον λάβετε γραπτή έγκριση επιστροφής από «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ», η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Θεσαλονίκης 9 Σέρρε τκ. 62100, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ "Armylook.gr"

Για να αποφύγετε της δική σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγξτε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας το την κατάσταση των προϊόντων που παραλαμβάνετε και την ακεραιότητα της συσκευασίας τους, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένα προϊόντα, και τα λοιπά). Σε περίπτωση που βρείτε κάποιο ελάττωμα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ή την επόμενη μέρα στο 2321029060 ή στο info@armylook.gr armylook . gr .

Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων των παραδοτέων προϊοντων ισχύουν οι διατάξεις του σχετικού κώδικα.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων και ανάλογα αφενός του τρόπος που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπο που θα επιστραφούν, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει με πίστωση του λογαριασμού σας . Το ποσό που θα σας επιστραφεί είναι η αξία του προϊόντος συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και όχι το κόστος μεταφορά.

This Convention does not affect any rights consumers provided by law.


2. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στα παρακάτω περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών διαδικασία παραγγελίας μπορείτε να μεταβείτε στο καλάθι αγορών και να κάνετε κλικ στο "διαγραφή" στο προϊόν που θέλετε να ακυρώσετε. Εάν τα ηλεκτρονικά έχουν ολοκληρωθεί παραγγείλετε αλλά το προϊόν δεν έχει αποσταλεί ακόμα μπορείτε να καλέσετε στο 2321029060 ζητήστε από το τμήμα ηλεκτρονικών πωλήσεων και ο υπεύθυνος συνεργάτης μας θα το κάνει αναλάβετε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Με την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2321029060 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας του ιστότοπου, εξηγώντας γιατί θέλετε να ακυρώσετε της τάξεως. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα το κάνει ενημερώστε για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογήθηκε και επιθυμείτε να το ακυρώσετε και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτηση πελατών στο 2321029060 και εισάγετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Δωρεάν Αποστολή

Για όλες τις παραγγελίες πάνω απο 150 €.

Επιστροφές

Δεχόμαστε επιστροφές έως κι 14 ημέρες απο την παραλαβή της παραγγελίας.

Δωρεάν Αντικαταβολή

Για όλες τις παραγγελίες πάνω απο 90 € .