Ασφάλεια συναλλαγών

1. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

 

Η «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» μέσω του armylook.gr  δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ», και τα οποία η «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» απλά μεταπωλεί) . Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης.

Η «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

 

Ως εγγύηση εννοείται πάσης φύσεως κατασκευαστικό λάθος του προϊόντος και όχι ζημιά ή πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί από λάθος χειρισμό, χρήση σε διαφορετική τάση, καύσιμο ή λιπαντικό από αυτή που αναφέρει ο κατασκευαστής στις οδηγίες χρήσης. Ακόμα από χρήση αντικανονικού εξαρτήματος. Γι' αυτό διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση του προϊόντος.

 

Η εγγύηση προϊόντος καλύπτεται από την κατασκευάστρια ή αντιπροσωπεύτρια εταιρία στην Ελλάδα και μόνο. H εκάστοτε κατασκευάστρια ή αντιπροσωπεύτρια εταιρία στην Ελλάδα δύναται να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό μέρος του προϊόντος και κατά περίπτωση την αντικατάσταση ολόκληρου του προϊόντος όταν το κρίνει αυτή και μόνο.

 

Ο αγοραστής αποστέλλει το προϊόν το οποίο έγκειται σε χρόνο εγγύησης, απευθείας στην κατασκευάστρια ή αντιπροσωπεύτρια εταιρία στην Ελλάδα, ή στην Armylook.gr .  Τα έξοδα αποστολής πρός τις εταιρίες εξυπηρέτησης και από τις εταιρίες προς τον αγοραστή βαρύνουν τον αγοραστή.

Ο τρόπος αποστολής ( μεταφορική, courier ) είναι επιλογή του πελάτη.


2. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1.Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.

2.Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο.

3.Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας. 

4.Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

 

Σε κάθε περίπτωση υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις. 


Δωρεάν Αποστολή

Για όλες τις παραγγελίες πάνω απο 150 €.

Επιστροφές

Δεχόμαστε επιστροφές έως κι 14 ημέρες απο την παραλαβή της παραγγελίας.

Δωρεάν Αντικαταβολή

Για όλες τις παραγγελίες πάνω απο 90 € .