ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:

Το armylook.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής  εταιρείας «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ», που εδρεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9, Σέρρες, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 120115608 / Δ.Ο.Υ Σερρών) όπου στο εξής θα αποκαλείτε Armylook.gr . Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Armylook.gr, που βρίσκεται στην διεύθυνση armylook.gr .

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα armylook.gr  συνεπάγεται αυτομάτως την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. ΟΡΟΙ: Η «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος armylook.gr , πάντα εναρμονισμένη με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και σύμφωνα με τις ανάγκες της. Η «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος και επαφίεται στον εκάστοτε χρήστη η ενημέρωση αυτών. Διευκρινίζεται ότι οι όποιες αλλαγές δεν έχουν ισχύ σε υφιστάμενες παραγγελίες παρά μόνο σε μελλοντικές.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:H «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της armylook.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών (όπως αυτές παρέχονται από τους αντίστοιχους κατασκευαστές/προμηθευτές), υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που είτε έχουν διαφύγει της προσοχής είτε έχουν προκύψει ακούσια είτε λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» εγγυάται απερίφραστα την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών για τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αντιθέτως δεν παράσχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα αυτών καθώς και για τον χρόνο που αυτά θα είναι διαθέσιμα σε περίπτωση εξαντλήσεως ή έλλειψης αυτών. «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» ευθύνεται μόνο για ανακολουθία σε πληροφορίες και υπηρεσίες που η ίδια προσφέρει καθώς και για δόλο ή αμέλεια που αφορά στην καθυστέρηση παράδοσης των προϊόντων είτε στην εκάστοτε μεταφορική/courier είτε μέσω των δικών της οχημάτων παράδοσης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα armylook.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ίσως παρουσιασθούν στους χρήστες τόσο όταν επιχειρούν να εισέλθουν στον δικτυακό τόπο όσο και κατά την διάρκεια της περιήγησής τους σε αυτόν και αφορούν στη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Τέλος η «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις ή μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: Η ιστοσελίδα armylook.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ». Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ», συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ»  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχό  του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» και το ηλεκτρονικό της κατάστημα όπως επίσης και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ»  και του armylook.gr καθώς και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες armylook.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ:Οι χρήστες της ιστοσελίδας armylook.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν και το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για την επιλογή των προϊόντων και την καταλληλότητα αυτών για το σκοπό που τα επιλέγουν.

Δωρεάν Αποστολή

Για όλες τις παραγγελίες πάνω απο 150 €.

Επιστροφές

Δεχόμαστε επιστροφές έως κι 14 ημέρες απο την παραλαβή της παραγγελίας.

Δωρεάν Αντικαταβολή

Για όλες τις παραγγελίες πάνω απο 90 € .